• S.C. KIDDYPARK S.R.L. ESTE UN SPATIU DE JOACA INTERIOR, INCHIS, UNDE COPIII SE POT DISTRA, ANTRENA, SOCIALIZA, INVATA SA SE DESCURCE IN DIVERSE SITUATII SI CONJUNCTURI SOCIALE, MOTRICE, DECIZIONALE, CONTRIBUIND LA DEZVOLTAREA PSIHICA, FIZICA SI SOCIALA A ACESTORA.
• NU POATE FI ASOCIAT CU FORME DE INGRIJIRE SAU EDUCARE A COPIILOR, TIP CRESA, GRADINITA, BABYSITTING, BONA, ETC.
• COSTUL BILETULUI DE INTRARE SE REFERA EXCLUSIV LA UTILIZAREA ECHIPAMENTELOR DE JOACA SI A JUCARIILOR.
• PREZENTUL REGULAMENT SE APLICA TUTUROR CELOR CARE INTRA LA LOCUL DE JOACA.
• PRIN INTRAREA LA LOCUL DE JOACA ACCEPTATI TOATE PREVEDERILE PREZENTULUI REGULAMENT. CITITI-L SI EXPLICATI-L COPIILOR DVS.
• S.C. KIDDYPARK S.R.L. NU SE FACE RESPONSABIL DE ORICE CONSECINTA REZULTATA IN URMA NECITIRII REGULAMENTULUI SAU NERESPECTARII CLAUZELOR CUPRINSE MAI JOS.
• NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA.

Utilizarea locului de joaca se va face respectand prevederile prezentului regulament, pe care adultii trebuie sa le explice copiilor lor inaintea intrarii la joaca!
Spatiul de joaca este destinat copiilor intre 1-9 ani. Copii sub 3 ani trebuie insotiti de un adult peste 18 ani in permanenta in sala! Insotitorii adulti ai copiilor care intra cu acestia la locul de joaca le poarta de grija in totalitate si isi asuma intreaga responsabilitate pentru proprii copii. Este interzisa utilizarea echipamentelor de joaca de catre adultii insotitori.
Se pot lasa fara prezenta unui adult copiii peste 3 ani care comunica! (Isi cunosc numele, inteleg faptul ca parintele nu este prezent si in cazul unei probleme se pot adresa personalului, pot anunta necesitatea de a folosi baia, dorinta de a apela parintii , etc.)
Este interzis accesul in spatiul de joaca cu incaltaminte, regula valabila atat pentru copil, cat si pentru insotitor, parinte, animator, magician etc.. Accesul in spatiul de joaca este permis doar in sosete!
Locul de joaca este supravegheat de persoane angajate special pentru acest post, dar acestia nu isi asuma responsabilitatea pentru: a) certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii, intervenind intre acestia, doar daca au posibilitatea si observa problemele si altercatiile; b) accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizare a locului de joaca, a regulamentelor, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joaca si jucariilor, din necunoasterea regulilor prezentului regulament datorata necitirii acestora de catre insotitori, din neascultarea si refuzul recomandarilor supraveghetorilor, din neatentia copiilor; c) accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sanatate mentala, psihica, etc. si motricitate ale copiilor; d) problemele aparute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor,
a copiilor intre ei sau cu personalul supraveghetor; e) din neglijenta adultilor insotitori. Supraveghetorii au rol de supervizare generala a locului de joaca si nu a fiecarui copil in parte.( conf. Art. 6) pct.d) hg 435/2010).

Supraveghetorii pot ajuta pe copiii fara insotitor la toaleta daca este cazul si daca se poate, dar nu sunt obligati sa o faca.

KIDDY PARK nu tolereaza cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv, obscen, limbajul urat, glumele rau intentionate ale copiilor sau insototorilor acestora vis-a-vis de ceilalti copii/ insotitori/ personal. In situatiile enumerate, persoanele implicate
pot fi avertizate sa paraseasca locul de joaca imediat fara returnarea contravalorii biletului de intrare si fara reprimirea ulterioara la locul de joaca.

 

Copiilor li se interzice sa aiba asupra lor obiecte ascutite, precum cutite, bete, creioane, pixuri, chei si alte obiecte contondente in timpul utilizarii locului de joaca. In cazul introducerii acestora in locul de joaca parintele este unicul responsabil pentru orice consecinta , intelegand si raspunderea pentru accidentele provocate altor copii sau distrugerile realizate.

In timpul jocului in piscina cu mingi, capul copiilor trebuie sa fie intotdeauna la suprafata si acestia nu au voie sa arunce cu mingi in afara perimetrului .Numarul bilelor nu este intamplator, ele reprezinta o masura de siguranta!

Se interzice folosirea toboganului stand în picioare; alunecarea pe burta, cu capul inainte sau in orice alta pozitie decat asezat; urcarea folosind suprafata de alunecare; stationarea in zona de urcare, coborare si iesire a toboganelor; alunecarea simultan a doi sau mai multi copii!

 

Se interzice impingerea altor copii pe scari sau in oricare alt loc din spatiul de joaca. Copiii nu au voie sa se catere pe plasa de protectie. Nu se admite urcarea in picioare pe leagane/ motociclete/ masinute.; nu se admite sarirea de pe saltea, tobogan sau din alt loc mai inalt, coborand normal pas cu pas. Nu se admite urcarea jucariilor din perimetrul de joaca in modul/ tobogan/ saltele.

Celor care sufera de vreo afectiune medicala, incluzand raceli, viroze, boli contagioase, etc. li se interzice accesul in locul de joaca. Copiii cu probleme psihice, mentale sau de motricitate trebuie insotiti de un adult care isi asuma responsabilitatea pentru acestia. Va rugam sa anuntati personalul administrativ in scris daca sunt anumite probleme cu copilul dumneavoastra (copilul prezinta tulburari de comportament, este epileptic sau dependent de insulina si are nevoie de ingrijiri speciale etc). In caz contrar nu ne asumam raspunderea in fata dumneavoastra. În functie de caz, personalul KIDDY PARK poate permite accesul în locul de joaca al copiilor numai însotiti de un adult.

Este interzis accesul cu mancare si bautura in locul de joaca.

Structura de joaca modulara etajata se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3- 9 ani., cu greutate corporala sub 45 de kg si inaltime sub 145 cm. Cele 3 tobogane mari pot fi folosite doar de copiii peste 3 ani!

Copiii trebuie sa foloseasca locul de joaca si dispozitivele ce sunt inuntru in scopul pentru care au fost create si nu altul. 

Este interzisa distrugerea jucariilor si a spatiului de joaca (inclusiv prin scuipat, murdarire, zgariere, rupere, smulgere, lovire). Daca totusi se produce distrugerea de catre copil, parintele/ insotitorul isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor.

Toaletele sunt doar pentru folosirea de catre copii! Adultii inainte de a intra pot folosi toaletele din incinta VIVO!

Va rugam sa spalati mainele cu apa si sapun la intrare, la iesire si dupa folosirea toaletei. Toaletele trebuie lasate curate dupa folosire!

Copiii nu trebuie sa-si aduca propriile jucarii in spatiul nostru de joaca, daca totusi introduc  jucarii care nu ne apartin, nu raspundem pentru acestea.

Nu lasati obiectele de valoare sau jucariile copiilor nesupravegheate. Dumneavoastra aveti singura responsabilitate asupra lor!  Nu ne asumam responsabilitatea in cazul pierderii sau distrugerii acestora.

Este interzisa intrarea copiilor la locul de joaca cu telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanturi lungi in jurul gatului, brose cu ac si alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii.

SPATIUL DE JOACA SE FOLOSESTE PE PROPRIA RASPUNDERE DE CATRE FIECARE  CLIENT!

KIDDY PARK NU SE FACE RESPONSABIL PENTRU ORICE CONSECINTA REZULTATA IN URMA NECITIRI REGULAMENTULUI SAU A NERESPECTARII CLAUZELOR DIN REGULAMENT! INAINTE SA SEMNATI BILETUL VA RUGAM SA CITITI REGULAMENTUL SI PRETURILE AFISATE!

Pentru copiii care doresc sa fie chemat parintele/apartinatorul sa-i ridice de la locul de joaca, personalul va anunta telefonic pe acesta. Pot exista decalaje de la exprimarea dorintei pana la apelarea telefonica a parintelui in functie de aglomerarea de la receptie sau de  exprimarea simultana a problemelor mai multor copii. Filmarea sau fotografierea in incinta locului de joaca este interzisa fara aprobarea conducerii. Este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.

Toate regulile de mai sus sunt valabile si pentru copiii invitati ai altor copii, pentru grupuri organizate sau pentru copiii invitati la petreceri organizate in cadrul spatiului de joaca. Responsabilitatea explicarii regulilor revine adultilor insotitori,  parintilor sarbatoritului, cadrelor didactice insotitoare.

Kiddy Park isi rezerva dreptul de a limita la un moment dat accesul la locul de joaca anuntand perioade de pauza atunci cand situatia o impune. De asemenea ne rezervam dreptul de a inchide locul de joaca pe o anumita perioada fara anuntare prealabila si de a schimba tarifele.

Kiddy Park isi rezerva dreptul de a actiona pe cale juridica impotriva celor care incalca una sau mai multe din prevederile prezentului regulament.

Respectand regulile de mai sus, atat copiii dvs. cat si ceilalti se vor juca in siguranta si vor petrece timpul la noi in mod placut, civilizat si distractiv.

 

VA RUGAM SA URMATI INSTRUCTIUNILE SUPRAVEGHETORILOR KIDDY PARK!

CONDUCEREA ISI REZERVA DREPTUL DE A INTERZICE ACCESUL PERSOANELOR CARE NU RESPECTA REGULAMENTUL SAU A CELOR CARE MANIFESTA UN COMPORTAMENT VIOLENT!

 

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGEREA FATA DE INTERESUL NOSTRU

PENTRU SIGURANTA COPIILOR DUMNEAVOASTRA!

 

© KiddyPark